top of page

Οργάνωση κοσμημάτων: 4 ευφάνταστες κατασκευές, χρησιμοποιώντας καθημερινά αντικείμενα.

Ύφασμα σε κορνίζα για σκουλαρίκια

Για την κατασκευή αυτή θα χρειαστείτε μερικές παλιές (ή νέες) ξύλινες κορνίζες, από τις οποίες θα αφαιρέσετε το τζάμι, χρώμα σε σπρέι (στην εικόνα έχει χρησιμοποιηθεί χρυσαφί χρώμα για vintage αποτέλεσμα) και κομμάτια από ύφασμα ταπετσαρίας ή λινάτσα, την οποία μπορείτε αν θέλετε να βάψετε, επίσης με χρώμα σε σπρέι. Για τα σχέδια πάνω στην λινάτσα μπορείτε να τυπώσετε και να κόψετε αυτά τα γραφικά και να ψεκάσετε το ύφασμα γύρω από αυτά, ώστε όταν τα αφαιρέσετε να έχει διατηρηθεί το σχέδιο.

Αφού βάψετε τις κορνίζες και τα κομμάτια της λινάτσας με το χρώμα της επιλογής σας, κόψτε τα κομμάτια σε διαστάσεις τέτοιες ώστε να χωρούν στο εσωτερικό της κορνίζας και «κλείστε» την, χωρίς να βάλετε μπροστά το τζάμι. Πάνω στο ύφασμα μπορείτε να κρεμάτε ή να καρφιτσώνετε όλα τα σκουλαρίκια σας!

Κλαδιά σε βάζο για κολιέ

Μάλλον ότι πιο απλό και στιλάτο που θα φέρει και χειμωνιάτικη αύρα στο δωμάτιό σας. Στην επόμενη εκδρομή σας στην ύπαιθρο, διαλέξτε μερικά ξερά κλαδιά που έχουν πέσει από δέντρα και γεμίστε με αυτά ένα όμορφα, κεραμικό ανθοδοχείο. Από τα κλαδιά μπορείτε να κρεμάσετε τα κολιέ σας!

Σκουλαρίκια στον τρίφτη
Απλά ψεκάστε έναν παλιό, κλασικό τρίφτη με χρώμα σε σπρέι, αφήστε τον να στεγνώσει και κρεμάστε από τις τρύπες του τα σκουλαρίκια σας! Μπορείτε αν θέλετε να τον στολίσετε και με μία κορδέλα στο πάνω μέρος του.
Βραχιόλια σε άδεια μπουκάλια
Τα περισσότερα μπουκάλια προσφέρονται για να κρεμάμε σε αυτά τα βραχιόλια. Για να κάνετε την κατασκευή σας ακόμα καλύτερη τοποθετήστε τα άδεια μπουκάλια σε κασόνι από κρασιά, το οποίο μπορείτε αν θέλετε να κρεμάσετε και από τον τοίχο.
Πηγή: Printerest

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Black Instagram Icon
  • Pinterest Basic Black
bottom of page